• 1
  • 2
  • 3
  • 4

راهنمای انتخاب کارگاه / دوره

هر یک از کارگاه ها و دوره های این مجموعه منطق خاص خود را دارد و برای گروه خاصی از علاقه مندان یا همکاران مناسب تر می باشد:

کارگاه هایی مانند کارگاه "درآمدی بر روانتحلیلگری: از تئوری تا درمان"عموما مناسب دانشجویان و همکارانی است که مایلند یک تصویر کلی از مکتب روانتحلیلگری شامل اصول، مفروضات و مفاهیم اصلی در این مکتب و نیز یک آشنایی مقدماتی با فضای درمان تحلیلی بلندمدت، ساختار جلسات درمان، اصول، تکنیک ها و فرآیندهای اصلی در این مدل درمانی به دست بیاورند. شرکت کنندگان در این نوع کارگاه ها ممکن است قصد ادامه فعالیت در این حوزه را داشته یا نداشته باشند.

 

دوره هایی مانند "آموزش گام به گام تئوری و درمان تحلیلی" مناسب دو گروه از داوطلبان هستند:

  1. دانشجویان و همکارانی است که تصمیم گرفته اند وارد فضای روانتحلیلگری شوند و قصد دارند تئوری و درمان تحلیلی را به صورت تدریجی و منسجم فراگیرند.
  2. همکارانی که در این حوزه مشغول به فعالیت هستند و با قصد دانش افزایی و رسیدن به انسجام نظری و بالینی بیشتر وارد این دوره ها می شوند.

در این دوره ها اعضا به صورت همگن در یک گروه قرار می گیرند، به طوری که سطح اولیه دانش نظری و مهارت بالینی اعضا تقریبا نزدیک به هم باشد.

 

دوره هایی مانند "جلسات هفتگی متن خوانی تحلیلی" نیز برای دو گروه از داوطلبان مناسب هستند:

  1. دانشجویان و همکارانی که قصد پرداختن به کار بالینی در حیطه روانتحلیلگری را ندارند اما به فراگیری تئوری روانتحلیلگری به عنوان حوزه ای از دانش که قابلیت به کارگیری در حوزه های هنری، فلسفی و اجتماعی را نیز دارد، علاقه مند هستند.
  2. همکارانی که با تئوری و درمان تحلیلی آشنایی دارند و حتی ممکن است فعالیت اصلی شان در حیطه درمان تحلیلی باشد اما قصد دارند به گونه ای عمیق تر و وسیع تر وارد متون کلاسیک روانتحلیلگری گردند و آشنایی دقیق تری با مفاهیم تحلیلی و چالش های موجود در این رویکرد پیدا کنند.

در این دوره ها نیز اعضا به صورت همگن در یک گروه قرار خواهند گرفت.

 

و در پایان، سمینارهایی مانند سمینار "مسئله تقارن در هنرهای تجسمی" برای تمامی علاقه مندان به مباحث روانتحلیلگری برگزار می گردند.

دوره های پیشین